LANDELIJK WONEN MET ALLURE VOOR LEVENSGENIETERS!

Dicht bij het punt waar de drie provincies Gelderland, Limburg en Noord-Brabant samenkomen start Aannemersbedrijf Herfkens binnenkort in het buitengebied met de bouw, uiteraard onder Woningborg-garantie, van vier twee-onder-een-kap woningen in landelijke stijl waar wonen genieten wordt. De royale percelen, de grondoppervlakte varieert van 1.514 m2 tot 1.878 m2, bieden volop mogelijkheden voor de paardenliefhebber, het hobbymatig houden van kleinvee of tuinieren in de breedste zin van het woord.

De woningen, met een woonoppervlak van ca. 190 m2 en een inhoud van ca. 686 m3, zijn prachtig gelegen nabij het glinsterende water van het Maas-Waal kanaal en op een steenworp afstand van de diverse bossen en natuur- en recreatiegebieden.

Met de auto staat u binnen enkele minuten in het centrum van Nijmegen, de Universiteit en de ziekenhuizen CWZ en Radboud. Het centrum van Malden, voor alle dagelijkse voorzieningen, ligt om de hoek. Ook door de bereikbaarheid van de A73 met uitvalswegen naar alle windrichtingen is uitstekend.

Middels de gezamenlijke oprijlaan zijn de vier woningen met de karakteristieke luiken bereikbaar. Naast de parkeerplaats voor de brede garage is er nog een extra parkeerplaats.

De fraaie voordeur biedt toegang tot een royale hal met vide, trap, meterkast en toilet. De L-vormige woonkamer (ca. 60 m2) is voorzien van veel raampartijen en openslaande tuindeuren aan de achterzijde. De open keuken is aan de voorzijde. Doorgang naar de bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en aansluitend toegang tot de grote garage met openslaande deuren.

Via de overloop met apart toilet zijn 3 slaapkamers (respectievelijk 14 m2, 14 m2 en 11 m2) bereikbaar. De grote 4e slaapkamer, de masterbedroom van 20 m2, heeft een inloopkast van 8 m2. De ruime, tot plafond betegelde, badkamer wordt voorzien van een ligbad, douchehoek en dubbele wastafel. De bergruimte boven de overloop, badkamer en toilet is toegankelijk middels een luik met vlizotrap.

Voor een woonimpressie kunt u kijken op http://view.gd/Hans-Janssen/Westerkanaaldijk-7-Malden/

Project Westerkanaaldijk Malden
Client: 
Hans Janssen Makelaardij
Custom Field: 
4 Woningen Westerkanaaldijk Malden
Saturday, December 17, 2016